Eigne temasider om lokal samferdsle

Kvinnheringen sitt siste industri- og utdanningsbilag har spesielt fokus på samferdsle i og ut av kommunen. – Tida er absolutt inne for å setje seg ned med kartet og spele inn idear før det er for seint, skriv avisa. 

Ukas avis: Fjuken

Fjuken vil halde fram å vere den mest lesne avisa i dekningsområdet. Etter at dei i vår lanserte digitale abonnement, har dei fått fleire nye abonnentar.

12 år etter flommen

Høsten 2005 var det to store flommer langs Nesttunvassdraget. Flomfaren er fortsatt like stor. Fanaposten ser nærmere på hva som har – og ikke har – blitt gjort siden 2005.

Ukas avis: Fjordenes Tidende

I februar hadde Fjordenes Tidende tre gonger så mange menn som kvinner på framsida. I mars hadde det snudd, då hadde fem av åtte førstesideoppslag kvinnelege hovudkjelder.

Dyreste kommune i sin Kostra-gruppe

Framtia har sett nærmere på Meløy kommunes utgifter til administrasjon. Meløy er en liten kommune  med desentralisert administrasjon, og har den dyreste administrasjonen i sin kommunegruppe.

Grundig om budsjettforslaget

Sandnesposten har en grundig dekning av rådmannens budsjettforslag. De forklarer rådmannens plan, får reaksjoner fra noen av de som blir berørt, og kommentarer fra politikerne.

Stor suksess med smaksfest og matavis

Sola Smaksfest ble en kjempesuksess, med over 12.000 solgte måltider. Solabladet sitter igjen med 200.000 kroner i inntekt på temaavisen og uvurderlig profilering overfor annonsekundene.

Jentene på banen

Fotballforbundet ønsker flere kvinnelige trenere. Bygdebladet skriver om noen av de få kvinnelige trenerne i sitt område.

Oversiktlig valgavis fra Klar Tale

Mange har fortsatt ikke bestemt seg for hva de skal velge. Kanskje kan det hjelpe å gi en kortfattet og oversiktlig innføring i partienes viktigste saker, slik Klar Tale gjør i sin valgavis.