Ukas avis: Framtia

Framtia er en avis full av ansikter. De har bilder til alle små og store saker, og prøver å finne historier om mennesker i alle saker de dekker.

Ukas avis: Fanaposten

Fanaposten forsøker å gi leserne det de vil ha: En god papiravis og en oppdatert nettavis, og lokalt innhold som vekker følelser og engasjement. I tillegg passer de på å være lett tilgjengelige for både annonsekunder og lesere, både digitalt og fysisk.  ...

Samarbeider om satsing på sykkel-VM

Har de arrangement som går på tvers av lokalavis-grensene? Kanskje kan de gjere som Askøyværingen og Vestnytt, og samarbeide for å få ei ekstra brei og god dekning av arrangementet.

17. mai-inspirasjon fra arkivet

Hvis du er glad i å fotografere mennesker kan 17. mai være en av årets kjekkeste dager! Her er noen eksempler på hvordan LLA-avisene har vist fram 17.mai-feiringen tidligere år.

Ukas avis: Dølen

Innbydande og inviterande, med glimt i augo og overskot. Det meinte juryen i Årets lokalavis om Dølen, som fekk heiderleg omtale i konkurransen.

Ukas avis: Bygdanytt

Bygdanytt tester ut stadig nye måter å nå leserne der de er. Nå har de to nyhetsbrev, podkast, flere Facebook-sider, egne Facebook-profiler for de ansatte, instagramprofil, twitterprofil, og Google+.  Bygdanytt skal først og fremst lage god papiravis. Men terskelen er...