Stor suksess med smaksfest og matavis

Sola Smaksfest ble en kjempesuksess, med over 12.000 solgte måltider. Solabladet sitter igjen med 200.000 kroner i inntekt på temaavisen og uvurderlig profilering overfor annonsekundene.

Jentene på banen

Fotballforbundet ønsker flere kvinnelige trenere. Bygdebladet skriver om noen av de få kvinnelige trenerne i sitt område.

Oversiktlig valgavis fra Klar Tale

Mange har fortsatt ikke bestemt seg for hva de skal velge. Kanskje kan det hjelpe å gi en kortfattet og oversiktlig innføring i partienes viktigste saker, slik Klar Tale gjør i sin valgavis.

Valget fra lokal synsvinkel

Bø blad har hatt faste dobbeltsider om valget siden 1. juni. De forsøker å ta valget ned på et lokalt nivå, og samtidig beholde et litt større perspektiv på sakene.

Ukas avis: Framtia

Framtia er en avis full av ansikter. De har bilder til alle små og store saker, og prøver å finne historier om mennesker i alle saker de dekker.

Ukas avis: Fanaposten

Fanaposten forsøker å gi leserne det de vil ha: En god papiravis og en oppdatert nettavis, og lokalt innhold som vekker følelser og engasjement. I tillegg passer de på å være lett tilgjengelige for både annonsekunder og lesere, både digitalt og fysisk.  ...

Samarbeider om satsing på sykkel-VM

Har de arrangement som går på tvers av lokalavis-grensene? Kanskje kan de gjere som Askøyværingen og Vestnytt, og samarbeide for å få ei ekstra brei og god dekning av arrangementet.